Deschiderea încuietorilor ușilor fără deteriorare în Chișinău


Motive pentru a apela la serviciul de deschidere a ușilor din Moldova


Există o problemă, ca o deschidere de urgență a încuietorilor, și probabil asta se întâmplă în viața aproape tuturor locuitorilor Republicii Moldova. Și fiecare client încearcă mai întâi să o rezolve în felul său. Există momente când o ușă închisă trebuie deschisă foarte repede, de exemplu, un copil mic rămâne într-un apartament închis. Cel mai adesea, în astfel de cazuri, fără să ne gândim la consecințe, pur și simplu spargem ușa. Dar chiar și în astfel de cazuri de urgență, nu trebuie să acționați în grabă: poate că serviciul nostru de urgență a deschiderei încuietorilor,ușilor din Chișinău poate fi la fața locului înainte de a reuși să spargi o ușă sau o broască, care uneori nu este atât de ușor de spart. La urma urmei, munca profesioniștilor serviciului nostru de deschidere a ușilor din Chișinău este mult mai practică și mai bună decât impactul fizic cu consecințe grave. Putem rezolva problema in căteva minute, iar deschiderea incuietorilor fara deteriorare, dupa care va puteti bucura in siguranța de incuierea si deschiderea fiabilă a usii, care asigura integritatea locuinței dumneavoastre.


Deschiderea de urgență a ușilor apartamentelor și caselor din Chișinău și Moldova.


Unul dintre marile avantaje ale serviciului nostru de urgență este deschiderea non-stop a oricăror încuietori, mașini, seifuri din Chișinău. Operatorii și o echipă de specialiști vor accepta o comandă la orice oră din zi sau din noapte, în orice zi a săptămânii, weekend sau sărbătoare, iar în câteva minute, deschizatorul de lacăt va fi la ușa nefericita cu un set complet de instrumentele necesare și un set de încuietori, miezuri pentru înlocuire rapidă, dacă este necesar. Fiecare dintre specialiștii noștri are o experiență vastă și calificări înalte deoarece lucrează pe piață de mai bine de 9 ani, pe baza unui studiu amănunțit al tuturor sistemelor de închidere existente pe piață. Fiecare încuietore și dispozitiv de deschidere a încuietorilor este studiat cu atenție, pregătirea practică se efectuează la standul experimental, care vă permite să aduceți la minimum deschiderea ușilor din față și timpul de deschidere a încuietorilor fără cheie. Compania noastra este managementul calitatii, prețuri mici si personal inalt calificat. Comandând de la noi o deschidere de încuietori non-stop, puteți fi sigur: în primul rând, vom ajunge rapid. Vom face totul cu înaltă calitate. Vom depune toate eforturile pentru a menține sănătatea încuietorilor, după cum se spune, vom deschide ușa la Chișinău fără deteriorare. Vom evalua munca corect și nu scump în raport cu piața de deschidere a ușilor în Moldova. Deschiderea broaștelor sau a lacătelor acestora este unul dintre cele mai populare servicii, al cărui profesionalism s-a perfecționat de-a lungul anilor.


Servicii suplimentare ale serviciului de deschidere ușilor,apartamentelor în Chișinău.


DESCHIDEREA LACATELOR În Chișinău și Moldova: COMANDA ESTE SIMPLĂ, PLATA ESTE IEFINĂ Pentru a comanda servicii de deschidere a lacătelor, este suficient să efectuați un singur apel telefonic la linia noastră de urgență pentru deschiderea lacătelor din Moldova. Nu avem nevoie de plăți în avans, mergem rapid la loc și lucrăm și mai repede. Singurul lucru pe care îl cerem de la clienții noștri este confirmarea că dumneavoastră sunteți cel care dețineți drepturile de acces cel puțin la sediul, a cărui încuietoare ușii trebuie să fie deschisă de specialiștii noștri. Ei bine, și desigur - o plată decentă pentru munca noastră, care se efectuează numai după ce lucrarea este finalizată și obiectul este acceptat. În concluzie cu tot ce s-a spus mai sus, deschiderea noastră de urgență a încuietorilor,apartamentelor, mașinilor și seifurilor este un serviciu de înaltă calitate, cu un preț corect în acest moment, care nu va răni pe nimeni la buzunar care a suferit o situație ridicolă cu ușile închise. .

 • Apel fals
  200 Lei.


Deschiderea încuietorilor
 • Deschiderea încuietorii manetei
  de la 350 Lei.
 • Deschiderea unei încuietori cilindrice (larvare)
  de la 200 Lei.
 • Deschiderea lacătului suspendat
  de la 300 Lei.
 • Deschiderea încuietorilor nerezistente la efracție
  de la 400 Lei.
Instalarea încuietorii în locul vechi (fără costul încuietorii)
 • Înlocuirea încuietorii în locul vechi fără costul încuietorii
  500 Lei.
 • Instalarea mânerelor
  300 Lei.
Instalarea încuietorii într-o locație nouă (fără costul încuietorii)
 • Dezasamblarea și asamblarea ușii
  1000 Lei.
 • Inserția încuietorii de tip sovietic
  700 Lei.
 • Inserția încuietorii importată
  500 Lei.
 • Deschiderea zăvorului (fără a deteriora ușa)
  de la 400 Lei.
img
Sunați-ne, vă vom consulta cu privire la prețul deschiderii încuietorii.