Deschiderea automobilelor fără deteorare


Motivele pentru a apela serviciul de deschidere auto în Moldova


Motivul principal pentru a apela la serviciul nostru de deschidere a mașinii sunt cheile pierdute, cheile lăsate într-o mașină închisă, uneori chiar și într-o mașină în funcțiune, încuietoarea ruptă a ușii, un sistem de alarmă defect și așa mai departe. Fiecare rezolvă această problemă în felul său, până la spargerea sticlei, dar clienții care au apelat vreodată la serviciul nostru pentru a deschide o mașină fără cheie sau, după cum se spune, fără deteorare, nu o vor mai face niciodată singuri. Mai ales dacă te-ai confruntat deja cu această situație, în urma căreia a trebuit să suporti costuri semnificativ mai mari decât costul serviciilor noastre de deschidere a mașinilor. Până la urmă, deschiderea unei mașini în Moldova este un proces destul de complicat care necesită o abordare profesională și cel mai important, experiență în acest domeniu. Serviciu de deschidere mașini de urgență și încuietori în Moldova


Deschiderea mașinilor fără deteorare în Chișinău


Pe baza a numeroase videoclipuri de pe internet sau din poveștile unor cunoștințe, mulți oameni știu că deschiderea încuietorilor auto poate fi efectuată printr-o varietate de metode. Fiecare dintre acestea atrage anumite consecințe, cu puțină experiență în acest domeniu, adesea negative. Și dacă daunele nu joacă deloc un rol pentru atacatori, atunci pentru proprietarii de mașini, suma de bani cheltuită pentru restaurare depinde de aceasta. Adevărat, dacă această lucrare este încredințată profesioniștilor serviciului nostru de deschidere auto din Chișinău, atunci este posibil ca deschiderea de urgență a mașinilor să nu aducă deloc aceste consecințe. Un specialist pregătit profesional, cu o experiență vastă, selectat și pregătit cu atenție de serviciul nostru de deschidere auto, este capabil să facă față unei încuietori de orice complexitate și să execute lucrări chiar și în cele mai dificile condiții. De exemplu, astăzi deschidem ușile mașinii dacă:  1. Cheia este pierdută  2. Cheia este spartă și blocată în încuietoarea ușii.  3. Mașina este echipată cu sistem de închidere fără contact.  4. Mașina este echipată cu cel mai modern sistem de semnalizare.  5. Daca deschiderea trebuie facuta in conditii inghesuite sau complicate.  Angajații noștri vor găsi întotdeauna o cale din orice situație și vor face față unei probleme de orice complexitate, provocând în același timp daune minime sau se vor descurca deloc fără ele.


Servicii suplimentare de serviciu de deschidere auto în Chișinău


1. Asiguram servicii de restaurare și codare dupa deschiderea autoturismului, in cazul pierderii cheii autoturismului. 2. Dacă trebuie să comandați constant un serviciu de deschidere auto în Chișinău sau Moldova, facem duplicate ale cheilor mașinii dumneavoastră.


Asiguram si servicii de deschidere in Chisinau.


Compania „Usa-blocata.md” va ajuta să facă față mai multor tipuri de deschidere:
deschiderea de urgență a ușilor unei case,apartamentului deschiderea de urgență a unei mașini
deschiderea de urgență a safeului.

 • Apel anulat
  200 Lei.


Deschiderea lacătelor ieftin.
 • Deschiderea unui blocaj de nivel mai înalt, ieftin.
  de la 350 Lei.
 • Deschiderea rapidă și eficientă a unei încuietori cilindrice (larvare).
  de la 200 Lei.
 • Deschiderea unui lacăt,ieftin.
  de la 300 lei.
 • Deschiderea încuietorilor rezistente la infracție.
  de la 400 Lei.
Instalarea unui lacăt în vechiul loc (fără costul lacătului)
 • Instalarea unui lacăt în vechiul loc (fără costul lacătului)
  500 Lei.
 • Instalarea mânerelor
  300 Lei.
Instalarea unui lacăt în vechiul loc (fără costul lacătului)
 • Demontarea și montarea ușilor
  1000 Lei.
 • Inserție a unui lacăt de tip sovietic.
  700 Lei.
 • Inserția lacătălui de marcă.
  500 Lei.
 • Deschiderea supapei (fără a deteriora ușa)
  de la 400 Lei.
img
Sunați, vă vom sfătui cu privire la prețul deschiderii lacătălui dvs.