Servicii de deschidere a safeuri în Chișinău. Servicii de calitate la prețuri accesibile în Moldova.


Necesitatea chemării unui specialist pentru deschiderea safeurilor în Moldova.


În ziua de azi, din ce în ce mai mulți oameni încep să utilizeze seifuri pentru a-și păstra bunurile valoroase, documentele și banii cash. Cu toate acestea, chiar și cele mai sigure seifuri pot ieși din funcțiune sau poate apărea necesitatea de a le accesa fără cheie sau parolă. În astfel de situații, este necesar să apelați la un serviciu specializat de deschidere a seifurilor. Dacă locuiți în Chișinău și v-ați confruntat cu o astfel de problemă, suntem bucuroși să vă oferim serviciile noastre. Compania noastră "USA-BLOCATA.MD" este unul dintre liderii de pe piața serviciilor de deschidere a safeurilor din Moldova și suntem pregătiți să vă oferim servicii de calitate la prețuri accesibile. Specialiștii noștri au o experiență vastă în acest domeniu și cunosc toate particularitățile diferitelor tipuri de safeuri, ceea ce le permite să își desfășoare munca rapid și calitativ. Utilizăm doar echipamente și instrumente profesionale care ne permit să deschidem safeuri fără a le deteriora sau a le afecta conținutul.


Avantajele serviciilor de spargere a safeuri oferite de "USA-BLOCATA.MD"


Unul dintre avantajele noastre este faptul că suntem dispuși să ne deplasăm la clienți în întreaga zonă a Chișinăului și din regiune, ceea ce vă permite să economisiți timp și bani. De asemenea, vă garantăm confidențialitatea și securitatea datelor personale și a conținutului safeurilor dumneavoastră. În plus, oferim clienților noștri servicii suplimentare, cum ar fi înlocuirea lacătelor și sistemelor de securitate, reparația și întreținerea safeurilor, precum și consultanță privind alegerea și instalarea seifurilor. Compania noastră "USA-BLOCATA.MD" își propune întotdeauna să ofere clienților noștri cele mai bune servicii de deschidere a seifurilor din Chișinău și regiune, motiv pentru care își perfecționează continuu abilitățile și cunoștințele. Valorizăm fiecare client și suntem pregătiți să oferim o abordare individuală în rezolvarea fiecărei probleme.


Vă ajutăm să deschideți seiful dumneavoastră în orice moment al zilei sau al nopții.


Oferim, de asemenea, garanție la calitate pentru serviciile noastre. Dacă sunteți nemulțumit de calitatea lucrării noastre sau dacă s-a întâmplat ceva neplăcut cu safeul dumneavoastră, vă rugăm să ne informați imediat și vom face tot posibilul pentru a remedia situația în cel mai scurt timp posibil. În concluzie, dacă aveți nevoie de o slujbă de deschidere a seifurilor în Chișinău și în Moldova, vă rugăm să ne contactați. Suntem o companie de încredere, cu mulți ani de experiență în domeniu și ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii la un preț accesibil. Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, și suntem gata să venim la Dvs oriunde vă aflați în Chișinău sau în regiunea înconjurătoare. Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs.!

 • Apeluri false
  200 Lei.
Deschiderea lacatelor
 • Deschiderea lacătului cu pârghie
  de la 350 Lei.
 • Deschiderea unei încuietori cilindrice (larvare).
  de la 200 Lei.
 • Deschiderea unui lacăt suspendat
  de la 300 Lei.
 • Deschiderea incuietorilor rezistente la infracțiuni
  de la 400 Lei.
Instalarea unui lacăt în vechiul loc (fără costul lacătului)
 • Înlocuirea lacătului cu locația veche fără costul lacătului
  500 Lei.
 • Instalare mânerilor
  300 Lei.
Instalarea lacătului într-un loc nou (fără costul lacătului)
 • Demontarea si montarea usii
  1000 Lei.
 • Introducerea interna lacăt
  700 Lei.
 • Inserția lacatului importat
  500 Lei.
 • Deschiderea supapei (fără a deteriora ușa)
  de la 400 Lei.
img
Sunați, vă vom sfătui cu privire la prețul deschiderii safeului dumneavoastră.